'Rekonekcija' kroz Avanturu - 29.05. Moslavina

 



Boravak u prirodi je jedan od najboljih načina da se povežemo sa svojim Duhom, upravo zbog toga je odlazak u prirodu nešto što neodoljivo privlači svakog istinskog tragaoca. Čovjek je dio života, a sve njegove nevolje započinju onoga trenutka kada se krene odvajati od te istine. Ukoliko želimo da se ponovno povežemo sa svojom suštinom, i da uspostavimo ravnotežu između svih aspekata našega bića, potrebno je da se ponovno povežemo sa samim životom. Cjelodnevni boravak u prirodi, hodanje po šumi bosih nogu, meditacija, svjesno disanje, povezivanje sa 5 osnovnih elemenata koji tvore život u ovoj dimenziji..to je početak povratka ka sebi. 

Ako si želite priuštiti takvu avanturu, pozivam vas da nam se pridružite 29.05., i da zajedno provedemo dan u predivnoj prirodi Moslavačkih šuma. Imajte na umu da tamo ne idemo kao turisti, nego kao istinski živi ljudi koji žele istinski živjeti svoju slobodu. Za one najhrabrije postoji i mogućnost da provedemo noć negdje pod otvorenim nebom, uz vatricu, pa bi bilo dobro da sa sobom ponesete i vreće za spavanje, ili šator. 

Točnu lokaciju i vrijeme susreta ću objaviti interno nakon što završimo sa prijavama, a krajnji rok za prijavu je 20.05. 

Dakle govorimo o cjelodnevnoj radionici, sa mogućnošću da ju produžimo za još jedan dan ukoliko se neki od nas za to odluče. Uz predavanje, svjesno disanje, meditaciju i hiking, zajedno ćemo spremati i ukusni vegetarijanski lonac, te ćemo zajedno objedovati u srcu prirode. 

Prijavu možete izvršiti tako da se javite mailom na adresu; samospoznaja.hr@gmail.com

Cijena cjelodnevne radionice je donacija u iznosu od 150,00 HRK

Veselim se našem druženju

Namaste

Primjedbe