Rekonektivno iscijeljenje...

 



Ako ste kliknuli na ovaj članak, onda je sasvim sigurno da ste u potrazi za nekim dubljim smislom života, a ako ste u potrazi za dubljim smislom života, to znači da ste se udaljili od smisla svoga vlastitoga postojanja. Jednom kada se nađemo u toj poziciji, mi se nalazimo u stanju gdje je sve teže osjetiti bogatstvo života, i mi zapravo počinjemo da venemo. 

Iz razloga jer smo otuđeni od sebe samih, mi smo zapravo prestali da rastemo kao biće. Drugim riječima, mi jesmo živi, ali mi zapravo ne živimo. 

Govoreći grubim jezikom, pokušati ću vam objasniti gdje se nalazi problem koji vas je doveo u situaciju da tražite pomoć u knjigama, predavanjima i raznoraznim radionicama. 

U ovome svijetu mi smo prisutni u tri osnovna aspekta prisutnosti, a da bi mogli istinski kušati ovu stvarnost, ta tri aspekta moraju djelovati kao jedna cjelina. Međutim događa se to da su ta tri aspekta postali svjetovi za sebe, što nas dovodi u situaciju da smo podijeljeni unutar svoga bića, a upravo to jeste izvor svih nevolja u našem životu.

Kada govorimo o tri aspekta prisutnosti, morate znati da je to grubi opis našega bića, a odnosi se na naše tijelo, um i dušu. Naša prisutnost je daleko kompleksnija od toga, jer svaki aspekt sa sobom donosi još mnogo toga.

Nemoguće je riječima opisati što je to za čime svi mi tragamo, mnogi su to pokušali, mnoge knjige su napisane, mnoge filozofije izrečene, ali ta potraga još uvijek traje. Možda ste pročitali stotinu knjiga, poslušali tisuće sati raznih filozofija, prošli mnoge radionice...ali, evo vas i dalje se nalazite u potrazi. 

Ja vam odgovorno tvrdim da vas nitko ne može odvesti tamo gdje se nalazi krajnji cilj vaše potrage. Neki ljudi vam mogu pomoći i usmjeriti vas, ali vi sami morate pronaći svoj vlastiti put. 

Vidite, to je jedan proces, koji kao i svaki drugi, od vas zahtijeva da krenete od početka i da ništa ne preskačete. 

Što to znači ?

To znači da nakon svih svjetovnih škola i lekcija, vi sada ponovno morate u školu, i to u vrhovnu školu života koja vas ponovno vraća u prvi razred, tamo gdje ljudski ego najčešće ne želi da ide iz razloga jer on misli da već zna osnove življenja. Međutim misliti i znati nije isto !

Život je zapravo sasvim jednostavan, međutim upravo to i jeste ono što je najteže naučiti nekome tko na život gleda kroz filtere lažnih društvenih vrijednosti, a većina nas upravo tako gleda na život. 

I upravo zbog toga vas pozivam da se priključite ovoj petodnevnoj radionici 'Rekonektivnog iscijeljenja' koja će vam zasigurno pomoći da skinete te filtere sa svojih 'očiju' i da napokon počnete budno sagledavati život, i sebe u njemu. 

U ovoj radionici ćete, korak po korak, proći kroz sva tri aspekta svoga bića i povezivati ih u jednu koherentnu cjelinu, te vam odgovorno tvrdim da ćete iz ovoga procesa izaći kao drugačija osoba. Jer osim što ćete osvijestiti bitne alate koje ste zaboravili koristiti, iz ove radionice ćete ponijeti nešto što ćete zasigurno koristiti cijeli svoj život, a za što vrlo vjerovatno u ovome trenutku niste niti svjesni da to postoji u vama.

Ovu online radionicu radim u grupama, ali također i individualno, tako da se možete javiti da dogovorimo termine kada ću se posvetiti vama i ono što želite da nadiđete u svome životu. 

Cijena radionice je 250,00 Kn za grupni radi, i 350,00 Kn za individualni rad.

Za više informacija obratite mi se putem maila na; svijest.dah@gmail.com

Svako dobro Vam želim..

Namaste

Anđelko

fotografija; ParableVisions by Cameron Gray

Primjedbe