TI BIRAŠ




Da li ste se ikada upitali zašto postoje tolike razlike u životima ljudi, netko živi život punim plućima i čini vam se da mu se svaka želja u životu ispuni. Dok s druge strane veliki broj ljudi živi živote ispunjene negativnim iskustvima kao što su bolest, siromaštvo, loši odnosi i mnogi drugi negativni aspekti života. Najčešći pogled jednog prosječnog čovjeka današnjeg vremena na te velike razlike u kvaliteti življenja se uglavnom uvijek svodi na zaključke tipa; ' On je jednostavno imao sreće u životu ' , ili ' lako je njemu, kad je imao bogate roditelje ' . A ako je netko izrazito imućan, najčešći zaključak je taj da je njegovo bogatstvo sumnjivog porijekla, jer poštenim radom čovjek ne može zaraditi toliki novac. Sve su to pokazatelji da većina nas ima negativan stav prema životu i prema sebi kao živom biću, da su naša uvjerenja negativne i sumnjičave prirode te da nemamo dovoljno povjerenja u sebe i u svoje mogućnosti. Upravo ta razlika u pogledima na život, u vjerovanju u sebe i svoje mogućnosti čini razliku između bogatih i siromašnih, zdravih i bolesnih te sretnih i nesretnih ljudi. Kada bi svatko od nas odvojio 30 minuta dnevno i iskreno sagledao situaciju u kojoj se trenutno nalazi lako bi mogao detektirati sve nepovoljne situacije koje su trenutačno dio njegove svakodnevnice, ulazeći dublje u srž određenog problema osoba bi dobila uvid u izvor i uzrok problema. Razmišljanje na taj način i ulaženje u dubinu problema putem introspekcije nas uvijek dovodi do istog zaključka, koji nam govori da je svaki problem isključivo rezultat našeg podsvjesnog vjerovanja u ishod određenih situacija s kojima se susrećemo u životu. Pozitivno razmišljanje nas uzdiže na više vibracije i omogućuje nam da sa bolje točke gledišta sagledamo svoje probleme te da djelujemo budno, svjesno i ispravno. Dok s druge strane, negativno razmišljanje nas spušta na niže vibracije gdje smo podložni emocijama i nismo sposobni trijezno sagledati situaciju, i donosimo nesvjesne odluke koje kasnije donose nove probleme. Jako je bitno biti svjestan moći koju svatko od nas nosi u sebi, a to je da smo svi mi kreatori svojih sudbina. U Bibliji je napisano da Bog stvori čovjeka na svoju sliku, što znači da smo i mi kreatori kao i On, te da imamo moć kreiranja putem našeg Duhovnog prisustva u životu. Mi smo djelić Boga i to nam uvijek treba biti u mislima, kako bi se na taj način ova apsolutna istina što dublje urezala u našu podsvijest i postala jedno sa nama.
Ako želite naučiti kako promjeniti svoj stav prema životu, i početi privlačiti pozitivne situacije u svoju svakodnevnicu, na raspolaganju vam stoje mnoge knjige koje vam zaista mogu promjeniti život u potpunosti. Neke od tih knjiga koje bih ja preporučio su ; Moć vaše podsvijesti , autor: Dr. Joseph Murphy
Samoozdravljenje 1 i 2 , autor: Kristijan Kolega ( učitelj Vedskih znanosti. )
Preporučujem vam da pročitate sve tri knjige koje sam naveo i sa sigurnošću vam mogu reći da će vam sadržaj tih knjiga pomoći u svim segmentima života. Biti ćete u mogućnosti da se oslobodite svih svojih strahova i mentalnih blokada koje vam oduzimaju slobodu življenja punim plućima.

Primjedbe